Kettőt elvitt, egyet feltört

2018. 03. 18., v - 09:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az albertirsai férfi ellen kettő gépkocsi ellopása és egy harmadik feltörése miatt javasolnak vádemelést a ceglédi rendőrök.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves albertirsai férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. október 22. és október 24. között eltelt időben Albertirsa területén kettő személygépkocsit feltört és ellopott, valamint egy harmadik gépkocsit feltört és annak utasterében értékek után kutatott. A lopott járművek közül az egyikkel Albertirsa külterületén egy árokba hajtott, a másik jármű eltulajdonítása közben a járőrök tettenérték.

A ceglédi nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd az ellene folytatott eljárás befejezését követően az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére küldték meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Laptopot lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Váci úti bevásárlóközpont egyik irodájából ellopott egy laptopot.