Körözték, elfogták

2019. 08. 13., k - 07:41
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószergyanús anyagot is találtak nála a győri rendőrök.

Rendőri intézkedés alá vontak Győrben 2019. augusztus 12-én 19 óra 45 perckor egy lakóház lépcsőházában egy 29 éves férfit. Az igazoltatás során derült ki, hogy ellene elfogatóparancs van érvényben, őt a Győri Rendőrkapitányság körözte. S. Tamásnál a ruházata átvizsgálása során az egyenruhások alufóliába és celofánba csomagolt, növényi eredetű-, valamint fehér, por állagú kábítószergyanús anyagokat találtak.

A férfit elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra is pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 29 éves, győri férfit – őrizetbe vétele mellett- gyanúsítottként hallgatták ki, a kábítószergyanús anyagokat pedig lefoglalták tőle. Vele szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.