Kulcs a párkányon

2018. 02. 14., sze - 14:35
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ablakpárkányon hagyott kulccsal jutott be a házba, ahonnan aztán szerszámokat lopott. A rendőrök elfogták a gyanúsítottat.

Egy lopásról érkezett bejelentés 2018. február 9-én késő este a rendőrségre. A jászberényi helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy egy ismeretlen járt a jelenleg építés alatt álló ház portáján. Az idegen bement az épületbe, majd onnan kompresszort, fúrógépet, akkumulátoros csavarozót, körfűrészt, sarokcsiszolót, csiszológépeket és egyéb szerszámokat lopott el.

A jászsági nyomozók adatgyűjtésének és jó személyismeretének köszönhetően rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves jászberényi lakost. D. Bélát előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol 2018. február 13-án gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a lopott portékát időközben értékesítette.

A gyanúsított a helyszíni kihallgatásakor elmondta, hogy szemet szúrt neki az ablakpárkányon hagyott kulcs, amivel aztán könnyedén bejutott az építés alatt álló házba. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Kérjük, ne hagyják házuk, lakásuk kulcsait jól látható helyen! Higgyék el a lábtörlő, vagy virágcserép sem biztonságos megoldás! Kérjük, fogadják meg vagyonvédelmi tanácsainkat, amelyekről bővebben itt olvashatnak!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.