Lakást biztosítottak a munkához

2018. 03. 12., h - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak a párnak az ügyét, akik prostituáltaknak adták ki a Budapesten bérelt lakásaikat.

A nyomozás adatai szerint egy 33 éves szurdokpüspöki férfi és élettársa, egy 29 éves pécsi nő megegyezett öt nővel, hogy a pár által bérelt budapesti lakásokban prostitúciós tevékenységet folytathatnak. A nők 2017. március 19-én és az azt megelőző időszakban ügyfelenként fizettek a férfinak és társának, attól függően, hogy a vendég mennyi időt töltött a lakásban. A prostituáltakat internetes oldalakon hirdették, valamint a nők által fizetett pénzből kitartatták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a nőt 2017. október 16-án, a férfit 2017. október 27-én hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök az öt rendbeli prostitúció elősegítése, valamint kitartottság miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.