Letartóztatták a halált okozó testi sértés elkövetőjét

2020. 04. 21., k - 11:11
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte annak a tatabányai férfinak a letartóztatását, aki szóváltást követően bántalmazta a sértettet, majd ő a helyszínen életet vesztette.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 18-án 20 óra 5 perckor állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Tatabányán a Béla király körtéren verekedés van folyamatban. A járőrök a helyszínen egy földön fekvő férfit találtak, aki életjelet nem mutatott, újraélesztése eredményre nem vezetett. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit a közelben elfogtak. A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Őt a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a bíróság 2020. április 21-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: kisfiút rabolt ki

A kiskunhalasi nyomozók a rablás mellett garázdaság és kifosztás bűntettével is gyanúsítják a 45 éves jánoshalmi férfit.