Lezárt akta – A karcagi rendőrök befejezték a nyomozást

2020. 03. 24., k - 15:38
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A karcagi férfi sietősen távozott a hotelből, de fizetni elfelejtett.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, egy karcagi férfi olyan gyorsan távozott egy berekfürdői hotelből 2019. december 31-én, hogy a szállásköltséget nem rendezte, és ruházatát, sőt lakcímkártyáját is hátrahagyta. A csaló bűnelkövető azonban nemcsak a szállodát károsította meg, hiszen megalapozott volt a gyanú arra is, hogy ő tulajdonította el hat karcagi lakos kerékpárját 2019. őszén. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 24 éves R. Tibort, csalás és üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt.

A Karcagi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a tényállást felderítette, és a napokban nyomozás befejezési javaslattal küldték meg az iratokat a Karcagi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.