Lezárt akta – Az egyik utas vesztette életét

2017. 12. 07., cs - 11:04
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezték a nyomozást a szolnoki halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset ügyében.

A Szolnoki Rendőrkapitányság halálos közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytatott eljárást egy bükkösdi lakos ellen.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. június 28-án 12 óra 35 perc körül Szolnok külterületén. A nyomozás adatai szerint a mikrobuszt vezető 39 éves férfi a 4-es számú főút 92. kilométerszelvényében áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol előbb egy személygépkocsit szállító tréler oldalának, majd a mögötte közlekedő tehergépkocsinak ütközött. A balesetben az okozó gépjármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a gépkocsi vezetője súlyos, életveszélyes, két utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos és két utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai a balesetben részes tehergépkocsi vezetőjét súlyos, utasát nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel szállították kórházba.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a büntetőeljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam