Lezárt akta – cserbenhagyás miatt kell felelnie

2017. 12. 07., cs - 12:32
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság vádemelést javasol a Besenyszög-Szórópuszta külterületén történt cserbenhagyási ügyben.

Besenyszög-Szórópuszta külterületén, a 3224-es számú úton 2017. október 8-án 10 óra 30 perc körül anyagi káros közlekedési baleset történt. Egy Csataszög irányából Szolnok irányába haladó személygépkocsi vezetője előzni kezdte az előtte haladó járművet. Előzés közben a vele szemben szabályosan haladó személygépkocsi visszapillantó tükrének ütközött, amely ennek következtében letört és betörte a részes autó vezető oldali ablakát. Az okozó gépjármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott, nem győződött meg arról, hogy megsérült-e, illetve segítségre szorul-e valaki.

A rendőrök adatokat, információkat elemeztek, bizonyítékokat gyűjtöttek és rövid időn belül megállapították az okozó gépjármű színét, illetve típusát, majd felkutatták a gépkocsit és annak vezetőjét.

A nyomozók cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták P. D. nagykörűi lakost.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam