Lezárt akta – fagyasztott húsokat lopott

2018. 01. 12., p - 13:06
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a nyomozás az ellen a férfi ellen, aki egy karcagi házból fagyasztott termékeket lopott.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2017. december 4-én ismeretlen betört a házának alsóépületébe, ahonnan étkezési utalványt, valamint a fagyasztószekrényből különböző hentesárukat tulajdonított el. A nyomozók az eljárás során azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit. Ty. Sándor gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az időközben értékesített húsokat a rendőrök egy helyi lakos otthonában megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a helyi férfival szemben. A hatóság a napokban a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alufelniket lopott

A tatabányai rendőrök egy 50 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.