Lezárt akta – fagyasztott húsokat lopott

2018. 01. 12., p - 13:06
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a nyomozás az ellen a férfi ellen, aki egy karcagi házból fagyasztott termékeket lopott.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2017. december 4-én ismeretlen betört a házának alsóépületébe, ahonnan étkezési utalványt, valamint a fagyasztószekrényből különböző hentesárukat tulajdonított el. A nyomozók az eljárás során azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit. Ty. Sándor gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az időközben értékesített húsokat a rendőrök egy helyi lakos otthonában megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a helyi férfival szemben. A hatóság a napokban a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.