Lezárt ügy: pénzért rabolt

2020. 07. 11., szo - 09:04
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A füzesabonyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves mezőszemerei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2019. július 11-én 11 óra 30 perc körül bement egy helyi családi házba, ahol az ott lakó nőtől pénzt követelt, de mivel nem kapott, dulakodni kezdtek, majd egy földön talált bottal bántalmazta a sértettet. Eközben a nő zsebéből kiesett a készpénze, melyet a fiatal felkapott és elszaladt.

A bejelentés követően a rendőrök egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható fiút, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.