Lezárt ügyek: Rablás a vonaton

2018. 06. 25., h - 15:58
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A mezőkövesdi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfival szemben, aki egy vonaton utazó személytől fenyegetéssel elvette kabátját és lábbelijét.

Amint arról korábban már hírt adtunk, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 23 éves füzesabonyi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. május 11-én, egy sebesvonaton - a mezőkövesdi vasútállomás előtt - egy fiatalembertől fenyegetéssel elvette kabátját és bakancsát.

A vonaton rabló férfival szemben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az ügyben keletkezett iratokat az ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.