Lopni járt vissza a lakatlan házba

2018. 06. 10., v - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 35 éves férfival szemben.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 35 éves ácsi lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2017. augusztus  24-én 21 óra 30 perc körül kerítésen keresztül bemászott egy ácsi lakatlan ház udvarára. A korábban már összekészített, körülbelül 100 kilogramm vashulladékot akarta ellopni a tettes, azonban a kiérkező rendőrjárőr cselekménye közben megzavarta. Az elkövetőt a járőrök menekülés közben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A férfival kapcsolatban adat merült fel arra vonatkozóan, hogy korábban már két alkalommal is behatolt a lakatlan épületbe és onnan használati tárgyakat lopott el. A komáromi nyomozók az ácsi lakossal szemben a büntetőeljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.