Marihuánát és speedet árult

2018. 11. 22., cs - 09:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

A ferencvárosi nyomozók a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2018. november 19-én este megjelentek egy IX. kerületi lakásnál, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó 40 éves I. Krisztián kábítószert árul.

A rendőrök a dílert a lakáshoz tartozó pincében fogták el, ahol éppen további hat személy kábítószert fogyasztott. A nyomozók a pincében 33 gramm marihuánát, 3,9 gramm speedet és a kábítószer fogyasztásához használt eszközöket találtak, valamint a fogyasztóknál további 193,6 gramm marihuánát és 10,4 gramm speedet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói I. Krisztiánt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hat férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.