Marihuánát és speedet árult

2018. 11. 22., cs - 09:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

A ferencvárosi nyomozók a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2018. november 19-én este megjelentek egy IX. kerületi lakásnál, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott lakó 40 éves I. Krisztián kábítószert árul.

A rendőrök a dílert a lakáshoz tartozó pincében fogták el, ahol éppen további hat személy kábítószert fogyasztott. A nyomozók a pincében 33 gramm marihuánát, 3,9 gramm speedet és a kábítószer fogyasztásához használt eszközöket találtak, valamint a fogyasztóknál további 193,6 gramm marihuánát és 10,4 gramm speedet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói I. Krisztiánt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hat férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.