Még a pulóvert is

2017. 11. 17., p - 10:01
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az utcán bántalmazta és kirabolta ismerősét egy tiszaburai férfi. A rendőrök őrizetbe vették.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. György tiszaburai lakos ellen. A 26 éves férfi 2017. november 16-án 22 óra előtt Tiszabura egyik utcáján leszólította ismerősét, akit többször megütött, miközben pénzt követelt tőle. A földre került sértett pulóverének zsebéből kivette okmányait, némi készpénzét, majd pulóverét is lehúzta róla. Amikor a férfi segítségért kiabált, a támadó a megszerzett tárgyakkal együtt elmenekült a helyszínről.

 

A bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, majd a beszerzett információk birtokában a gyanúsított lakhelyére indultak.  A járőrök – az éppen hazaérkező - F. Györgyöt háza előtt fogták el. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A rendőrök az eltulajdonított okmányokat egy parkban eldobálva megtalálták.  

r

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.