Még a tojásokat is elvitték

2019. 02. 12., k - 13:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy éjszaka alatt négy helyre tört be három Sümeg környéki fiatal. Az ajkai rendőrök elfogták őket.

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves csabrendeki, valamint egy 17 éves és egy 21 éves veszprémgalsai fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. február 9-én éjszaka négy kertai családi házba és azok melléképületeibe tört be. Az elkövetők az ingatlanokból mezőgazdasági kisgépeket, kerti szerszámokat, autós rádiót, akkumulátortöltőt, ékszert, továbbá az egyik helyről közel 700 darab tojást tulajdonítottak el összesen több százezer forint értékben. A rendőrök a három fiatalt 2019. február 11-én otthonukban elfogták, előállították a Devecseri Rendőrőrsre, és - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók a házkutatások alkalmával a gyanúsítottak otthonaiban megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak.

 

Mindhárom fiú ellen két rendbeli lopás bűntett és két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempészek Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés gyanúja miatt indult eljárás két magyar állampolgár ellen Csongrád-Csanád megyében. A sofőr és utasa három migránsnak nyújtottak segítséget.

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.