Még a tojásokat is elvitték

2019. 02. 12., k - 13:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy éjszaka alatt négy helyre tört be három Sümeg környéki fiatal. Az ajkai rendőrök elfogták őket.

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves csabrendeki, valamint egy 17 éves és egy 21 éves veszprémgalsai fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. február 9-én éjszaka négy kertai családi házba és azok melléképületeibe tört be. Az elkövetők az ingatlanokból mezőgazdasági kisgépeket, kerti szerszámokat, autós rádiót, akkumulátortöltőt, ékszert, továbbá az egyik helyről közel 700 darab tojást tulajdonítottak el összesen több százezer forint értékben. A rendőrök a három fiatalt 2019. február 11-én otthonukban elfogták, előállították a Devecseri Rendőrőrsre, és - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók a házkutatások alkalmával a gyanúsítottak otthonaiban megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak.

 

Mindhárom fiú ellen két rendbeli lopás bűntett és két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.