Még a tojásokat is elvitték

2019. 02. 12., k - 13:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy éjszaka alatt négy helyre tört be három Sümeg környéki fiatal. Az ajkai rendőrök elfogták őket.

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves csabrendeki, valamint egy 17 éves és egy 21 éves veszprémgalsai fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. február 9-én éjszaka négy kertai családi házba és azok melléképületeibe tört be. Az elkövetők az ingatlanokból mezőgazdasági kisgépeket, kerti szerszámokat, autós rádiót, akkumulátortöltőt, ékszert, továbbá az egyik helyről közel 700 darab tojást tulajdonítottak el összesen több százezer forint értékben. A rendőrök a három fiatalt 2019. február 11-én otthonukban elfogták, előállították a Devecseri Rendőrőrsre, és - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók a házkutatások alkalmával a gyanúsítottak otthonaiban megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak.

 

Mindhárom fiú ellen két rendbeli lopás bűntett és két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.

 

Három elfogatóparancs

A Debreceni Törvényszék által többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Szerepen.