Megszakították a sorozatot

2021. 02. 28., v - 09:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök azonosítottak és elfogtak egy sorozatbetöréssel gyanúsítható 34 éves szigetcsépi férfit.

A rendőrségre 2021 februárjában több bejelentés is érkezett Érd környéki, épülőfélben lévő házakból, építési területekről történt lopásokról.

A rendőrök első bejelentéstől számított adatgyűjtése 2021. február 24-én hozott eredményt, a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatba hozható 34 éves férfit azonosították, felkutatták és előállították. A szigetcsépi férfi kihallgatásán részletesen vallott  minden egyes betöréséről, elmondása szerint tettét nagyon megbánta.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi, - egyelőre ismeretlen társával - törökbálinti és diósdi építési területeket vett célba, ahonnan PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és különböző, nagy értékű gépeket lopott el. A zsákmány egy részét eladta, akadt, amit megtartott.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a bíróság által bűnügyi felügyeletre kötelezett 34 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, társa azonosítására és elfogására a szükséges intézkedéseket megtették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.