Megtalálta és eltette a pénztárcát

2020. 11. 26., cs - 09:45
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei rendőrök egy 49 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Ferenc 49 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A férfi 2020. november 25-én a reggeli órákban a város belterületén, az úttesten egy pénztárcát talált a benne elhelyezett iratokkal és több tízezer forint készpénzzel együtt, amelyet magához vett. Az így megtalált értéket F. Ferenc otthonába vitte és eltette. A sértett a későbbiekben megjelent a 49 éves férfi lakásán és számon kérte a gyanúsítottat, aki a készpénzt nem, de az iratokat és a pénztárcát visszaadta részére. A rendőrök a megtartott kutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták a bankjegyeket.

A rendőrkapitányság épületébe előállított F. Ferencet a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.