Nem sikerült

2019. 06. 25., k - 10:32
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

Egy tolnai férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy 2019. június 24-én a délelőtti órákban egy számára ismeretlen személy bement háza udvarába, és amikor ő kérdőre vonta, elszaladt. A férfi az ismeretlen után futott, akit nem mesze az ingatlantól sikerül feltartóztatnia. A nő elismerte, hogy míg a tulajdonosok az udvaron voltak, ő besurrant a lakásba, és onnan ékszereket és egy pénztárcát – a benne levő személyes iratokkal és 32.935 forint készpénzzel együtt – lopott el.  A tolnai rendőrök néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, ahol a nőt elszámoltatták, aki ruházatából önként átadta az ellopott értékeket.

kép

A rendőrök a 28 éves paksi nőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki kisebb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy stoppal Szekszárdra akart menni, de az autós, akivel utazott Tolnán tette ki, és ha már ott volt, akkor megpróbált pénzt szerezni.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrse folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.