Nyolc sértettet károsított meg

2018. 03. 19., h - 12:44
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves tárnoki férfit.

A jelenlegi adatok szerint R. Attila létrehozott egy álprofilt közösségi és hirdető oldalon, ahol 2018. január hónapban nyolc alkalommal meghirdetett egy játékkonzolt, amelyért cserébe a sértettek hét esetben pénzt utaltak át a bankszámlájára, egy esetben pedig egy mobiltelefont küldtek neki. A gyanúsított a sértetteknek a meghirdetett játékkonzolt a megállapodás ellenére azonban egy esetben sem küldte el. A budaörsi nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tárnoki lakost, akit 2018. március 19-én reggel otthonában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20 éves férfi ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.     

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.