Óbudai rabló

2018. 07. 12., cs - 10:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók rövid időn belül bíróság elé állítási javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki fegyverrel akart kirabolni egy házaspárt.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves budapesti E. Zoltán 2018. június 21-én délután Budapest III. kerületében, egy Miklós utcai parkolóban odalépett egy idős párhoz, akik közvetlenül előtte egy bankból léptek ki. A férfi egy fegyverrel megfenyegette őket és pénzt követelt. Miután a férj segítségért kiabált, a támadó pénz nélkül elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a férfit, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztállyal közreműködve 2018. június 30-án délután elfogtak Óbudán, a Csobánka téren. A nyomozók E. Zoltánt fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK Nyomozó Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban bíróság elé állítási javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.