Óbudai rabló

2018. 07. 12., cs - 10:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók rövid időn belül bíróság elé állítási javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki fegyverrel akart kirabolni egy házaspárt.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves budapesti E. Zoltán 2018. június 21-én délután Budapest III. kerületében, egy Miklós utcai parkolóban odalépett egy idős párhoz, akik közvetlenül előtte egy bankból léptek ki. A férfi egy fegyverrel megfenyegette őket és pénzt követelt. Miután a férj segítségért kiabált, a támadó pénz nélkül elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a férfit, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztállyal közreműködve 2018. június 30-án délután elfogtak Óbudán, a Csobánka téren. A nyomozók E. Zoltánt fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK Nyomozó Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban bíróság elé állítási javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.

 

Rablás Nyírbátorban

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vették.