Őrizetben

2019. 05. 03., p - 14:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi nyomozók egy biatorbágyi férfi ellen indítottak eljárást kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult nyomozás kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 47 éves férfit, akinek Biatorbágyon lévő otthonában 2019. május 2-án kutatást tartottak. Az ingatlanban kábítószergyanús anyagokat, kábítószer porciózásához és tárolásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le a rendőrök. A kutatás során feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett készpénzt is találtak a nyomozók.  

A 47 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a budaörsi nyomozók, ellene a további eljárást szakértők bevonásával folytatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.