Őrizetben a fiatalkorú

2021. 01. 14., cs - 09:21
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatását indítványozzák a 16 éves mátraverebélyi fiúnak a bátonyterenyei nyomozók.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság háromrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A fiatalkorú 2021. január 6-án a település egyik ingatlanjának tárolóhelyiségéből egy hálózati töltőt tulajdonított el. 

A megalapozott gyanú szerint a fiú továbbá 2020. szeptember 3. és december 20. között egy bátonyterenyei telephelyre és egy mátraverebélyi lakásba is bement, amelyet követően az üzem egyik tárolójából egy kerékpárt, míg az ingatlanból egy pénztárcát lopott el az abban elhelyezett több tízezer forint készpénzzel és okiratokkal együtt. A rendőrkapitányság épületébe előállított fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A fiatalkorúval szemben a Pásztói Rendőrkapitányság hasonló jellegű vagyon elleni bűncselkemény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.