Őrizetben a gázoló

2018. 04. 21., szo - 14:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy hölgyet a gyanú szerint egy férfi, akit ezt követően a rendőrök Fóton fogtak el.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a nyomozás jelenlegi adatai szerint 2018. április 20-án 19 óra 35 perc körüli időben egy férfi az általa vezetett személygépkocsival a Dunakeszi, Fő út 66. szám előtt lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy hölgyet, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a helyszínről. A hölgyet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol később életét vesztette.

A gázolást követően a bűncselekmény feltételezett elkövetője, egy 26 éves fóti férfi az általa vezetett gépkocsival Fót területén több parkoló autónak is nekiütközött. A rendőrök ezek után fogták el, majd állították elő a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatása indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.