Öt óra alatt három autót tört fel

2019. 06. 12., sze - 09:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki Budapest III. kerületében három autót feltört, és azokból laptopot, karórát, sportcipőt és parfümöt is lopott.

A 43 éves budapesti B. Péter 2019. június 9-én 11 óra és 16 óra között Budapest III. kerületében három gépkocsit tört fel. A férfi az utcán, illetve pakolókban álló autókat úgy nyitotta ki, hogy a járművek zárját megrongálta, illetve egy esetben az ablakot betörte. B. Péter a járművekből több mint 430 ezer forint értékben lopott, többek között laptopot, karórát, sportcipőt és parfümöt. A férfi az autók megrongálásával több mint 220 ezer forintos kárt okozott a sértetteknek.

A nyomozók a férfit a harmadik gépkocsi feltörését követően perceken belül elfogták, majd előállították a III. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. A rendőrök B. Péternél megtalálták az ellopott tárgyakat, valamint ruhájában közel 12 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás bűntett, és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a kihallgatás során elismerte a bűncselekmények elkövetését.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.