Rácsapott az autó szélvédőjére

2019. 01. 14., h - 15:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves budapesti férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján 2018. augusztus 21-én egy négyfős társaság személygépkocsival indult Balatonalmádiból Budapest felé. Haladásuk során a 710-es számú főúton a jármű vezetője egy kamion előzését nem tudta befejezni, melyet a mögötte közlekedő autó sofőrje zokon vett. Megelőzte őket, majd a balatonakarattyai körforgalomnál kiszállt a gépkocsijából és a négyfős társaság autójának szélvédőjére ütött, amely ennek következtében betört.

A 42 éves budapesti lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.