Rendőrkézen a gépkocsifeltörők

2020. 01. 29., sze - 08:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két bátonyterenyei férfit hallgattak ki a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság több rendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Adrián 22 éves és O. Lajos 31 éves bátonyterenyei lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a 31 éves gyanúsított 2020. január 24-én Tar belterületén egy nyitott gépkocsiból – az ülésen hagyott pénztárcából – több tízezer forint készpénzt lopott el. A megalapozott gyanú szerint továbbá O. Lajos és 22 éves társa 2019. szeptember 19. és október 18. között Pásztó, Apc és Nagykáta települések belterületén öt nyitott gépkocsit átkutatott és további egy járművet feltört. A gyanúsítottak négy járműből nem tulajdonítottak el semmit, két gépkocsiból pedig több tízezer forint értékű szerszámot, készpénzt és okiratokat loptak el.

O. Lajost és társát a pásztói rendőrök 2020. január 27-én elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a 31 éves férfit őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.