Rendőrkézen a rabló

2020. 05. 25., h - 09:17
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.  

A rendőrségre 2020. május 23-án 19 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, hogy Salgótarjánban, az utcán egy idős férfit ismeretlen lány kirabolt.

A rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost.

A nő a bejelentést megelőzően az utcán gyalogosan közlekedő sértett mögé lépett, akit a vállánál fogva a földre rántott, és a nadrágja zsebéből kivette a pénztárcáját, majd a benne lévő készpénzzel a helyszínről elszaladt.  

Az egyenruhások B. Klaudiát a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.