Rézkábelt lopott, elfogták a rendőrök

2020. 05. 25., h - 09:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatás során találták meg az eltulajdonított kábelt a férfinál.

A rendőrök Bátonyterenye belterületén 2020. május 24-én igazoltattak egy gyalogosan közlekedő 28 éves férfit, akinél a kabátjában elrejtve rézkábeleket találtak meg. A rendőrök megállapították, hogy a vezetéket a helyi lakos egy közeli napelemparkból tulajdonította el.

Az egyenruhások a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállították, és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.