Sietve távozott

2018. 10. 12., p - 10:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 22 éves férfi a lopott aprópénzt a cipőjébe rejtette, majd menekülés közben hátrahagyta. A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték a nyomozást.

A hajdúszováti lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 13-án 5 óra körül arról, hogy egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe valaki betört és onnan értékeket tulajdonított el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek és a bolt ablakában megtalálták a feltételezett elkövető fél pár cipőjét, amelyben az ellopott pénz egy része volt. A beszerzett információk alapján a helyi körzeti megbízott kollégáival azonosította a gyanúsítottat, akit otthonában elfogtak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves férfit.

R. Márk a megalapozott gyanú szerint miközben betörte az üzlet ajtaját, illetve ablakát megvágta a kezét, azonban ennek ellenére több ezer forint értékű aprópénzt lopott el.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak. 

 

Magára hívta a rendőröket

Egy debreceni autómosó alkalmazottjai vitték el azt az autót, amit a tulajdonosa azért hagyott ott, hogy kitakarítsák. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.