Sörre bor – és végül vodka

2019. 01. 10., cs - 09:22
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bajai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja több alkalommal tört be ugyanoda. A férfi egy autó feltöréséért is felelhet.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a bajai nyomozók 2018. október 12-én 20 óra 14 perckor őrizetbe vettek egy 39 éves helybéli férfit, aki néhány nap alatt – a korábban rendelkezésre álló információk alapján – háromszor tört be ugyanarra a szórakozóhelyre. A gyanúsított többek között pénzt és különböző fajta szeszes italokat tulajdonított el a sértettől, az utolsó betörés alkalmával azonban a rendőrök tetten érték.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető nem háromszor, hanem négyszer „látogatta meg” ugyanazt a helyszínt. Az első és második alkalommal sört, a negyedik alkalommal bort, míg a harmadik esetben többek között röviditalokat – rumot, whiskyt, vodkát – vitt magával. Ugyanekkor egy – az épület előtt parkoló – teherautó ablakát is betörte lopási szándékkal, de a járműből végül semmit nem tulajdonított el.

A jelenleg is letartóztatásban lévő helyi lakos ügyében a bajai rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.