Testvére adatait használta, hogy megússza a börtönt - elfogták a budapesti rendőrök

2021. 01. 14., cs - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 40 éves férfi ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2021. január 13-án 11 óra 30 perc körül Budapest XI. kerületében elfogták azt a 40 éves budapesti férfit, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

Az eljárás során kiderült, hogy a budapesti férfi nemcsak bujkált a hatóságok elől, testvérei adataival is visszaélt, hogy elkerülje a börtönbüntetést.

K. György ellen a Fővárosi Törvényszék hamis tanúzás bűntett, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint a XIII. kerületi rendőrkapitányság testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit elfogása után a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.