Tetten érték őket

2019. 02. 11., h - 12:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Három ácsi férfi egy ipari villanymotort akart elszállítani, amikor a komáromi rendőrök elfogták őket.

A Komáromi Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 10-én délelőtt Bábolnán, egy telephelyen álló gépjárműre és három férfira lettek figyelmesek. A rendőrök ellenőrizték a járművet és az ott tartózkodó 58, 25 és 23 éves férfiakat. A jármű csomagtartójában egy ipari villanymotor volt. A három fő elmondta, hogy a berendezést ők szerelték ki, azt értékesíteni akarták.

Az ácsi lakosokat a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök a kiszereléshez használt eszközöket lefoglalták, a tettesek ellen lopás bűntett miatt folytatnak büntetőeljárást.

3

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.