Tiltott szerrel kereskedtek Nyíradonyban, a rendőrök elfogták őket

2020. 03. 29., v - 08:21
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőröknek 2019 májusában olyan információ jutott a tudomásukra, hogy két helyi lakos tiltott szert árul Nyíradonyban. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai az ügy részleteinek felderítése során széles körű információgyűjtést végeztek és június 13-án otthonukban elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállították őket. Az egyenruhások a férfiaknál tartott kutatás során több százezer forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozó hatóság a 21 és 37 éves nyíradonyi lakosokat őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást velük szemben.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.