Tiszaföldváron raboltak

2017. 08. 12., szo - 19:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták a rablás gyanúsítottjait.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. A. 26 éves és D. D. 22 éves tiszaföldvári lakosok és A. K. 18 éves cibakházi lakos ellen. A férfiak 2017. augusztus 12-én 4 óra 30 perc körül Tiszaföldvár egyik utcáján leszólítottak két férfit és az egyiktől először cigarettát, majd pénzt kértek. A sértett a kérést megtagadta, ezért bántalmazni kezdték őket, ám az egyiküknek sikerült a helyszínről kerékpárjával elmenekülni. A támadók a földre került férfitől elvették a mobiltelefonját, valamint készpénzét, majd távoztak a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és felkutatták a bűncselekmény gyanúsítottjait. A nyomozók elfogták a csoport tagjait, majd gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket.

 

 

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.