Több gépkocsi ablakát betörte

2019. 09. 22., v - 08:12
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. március 23-án 16 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Gyár utcában parkoló gépkocsija ablakát betörték és ellopták különböző értékeit. A rendőrök a helyszínre mentek, adatot gyűjtöttek és az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. március 23. és április 4. között feltört három gépkocsit, besurrant két ingatlanba és betört egy lakóházba. A nyomozók a helyi lakost háromrendbeli lopás bűntett, kétrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.