Többször lopott

2019. 08. 14., sze - 11:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett feljelentést 2019. március 1-jén a rendőrségen, ami szerint Debrecenben, egy Nagyerdei körúti ingatlanból ruhákat és készpénzt loptak. A nyomozók az ügy felderítésébe kezdtek, adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, amely eredményeként látókörükbe került egy férfi, akit több, hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba lehetett hozni.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol hatrendbeli lopás vétség, egyrendbeli lopás és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított két kerékpárt, továbbá egy helyi kollégium lakóinak értékeit is ellopta. A 26 éves helyi lakos beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.