Vádemelési javaslat a gyöngyösoroszi férfi ellen

2021. 07. 31., szo - 08:04
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók befejezték a rablás bűncselekmény vizsgálatát.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy gyöngyösoroszi lakos ellen. A 25 éves férfi 2021. február 4-én este Gyöngyösön, a Koháry úton leszólított egy gyalogost, akitől pénzt kért a hazautazásához. A sértett adott neki pár száz forintot és elindult. A gyanúsított viszont követte és megfenyegette őt, hogy adja át a még nála lévő pénzét. Ennek a férfi eleget tett, majd a támadó elszaladt a helyszínről.

A helyi nyomozók és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai másnap elfogták a gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek. A bíróság elrendelte a letartóztatását, mely jelenleg is érvényben van, továbbá a rendőrök az eljárás során több vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt is kihallgatták.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.