Visszaadták a motorkerékpárt

2018. 12. 07., p - 10:06
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni körzeti megbízottak egy nap alatt elfogták a tolvajokat és visszaadták a kétkerekűt a tulajdonosának.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 5-én 15 óra körül arról, hogy motorkerékpárját egy Debrecen, Sámsoni úti bolt előtt hagyta, azonban mire kijött az üzletből ismeretlenek eltulajdonították. A rendőrök a helyszínen tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként a debreceni körzeti megbízottak kiderítették, hogy két helyi férfi lopta el a motorkerékpárt a bolt elől. Az egyenruhások 2018. december 6-án 8 óra körül elfogták a 42 éves T. Zsoltot és társát, a 29 éves V. Tamást, akiket a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A két férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy a motort eladták egy ismerősüknek. A rendőrök lefoglalták a kétkerekűt, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kamion, nyolc határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.