Volt feleségére támadt a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2021. 10. 26., k - 10:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. augusztus 11-én az esti órákban arról, hogy Tapolcán egy 51 éves helyi lakos volt feleségére támadt. A nőt a férfi hangosan szidalmazni kezdte, majd hajánál és karjánál fogva rángatta, és előbb egy székkel, utána pedig egy konyhakéssel fenyegette. A kiérkező járőrök kérdéseire a bántalmazó elismerte tettét, akit később a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. Ellene zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

zaklatás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.