Biztonságban az ünnepek előtt is

2019. 12. 10., k - 13:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök az adventi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a bűncselekmények megelőzésére.

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai prevenciós járőrszolgálatot tartottak 2019. december 9-én délelőtt Ajka belvárosában. A rendőrök a polgárőrökkel, a helyi nyugdíjas klub kortárssegítőivel, valamint diákjárőrökkel közösen hívták fel az állampolgárok figyelmét az év végi ünnepekkel kapcsolatos jogsértések megelőzésére. Kiemelték, hogy a vásári forgatagban, a zsúfolt utcákon és rendezvényeken a bűncselekmények megelőzése érdekében ügyeljenek arra, hogy pénzüket, értékeiket ne tartsák külső kabátzsebekben vagy a táskák, csomagok könnyen elérhető helyein. Arra is figyelmeztették az állampolgárokat, hogy a nagybevásárlások alkalmával a gépjárművekben ne hagyjanak látható helyen értékeket. Javasolták továbbá, hogy lehetőség szerint ne tartsanak maguknál nagyobb összegű készpénzt, és a bankkártyák mellett semmi esetre se tartsák feljegyezve annak PIN kódját.

Az Ajkai Rendőrkapitányság és az együttműködők közös járőrszolgálata folyamatosan jelen lesz a közterületeken és a vásárok, bevásárlóközpontok környékén egészen az év végéig, hogy az ünnepek hangulatát ne árnyékolhassa be semmilyen jogsértés.

adventi akció

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.