Baleset szemtanúinak jelentkezését várjuk

2020. 12. 02., sze - 13:05
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1661/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 30-án 11 óra 15 perckor egy ismeretlen típusú és hatósági rendszámú gépkocsi vezetője Dunaújvárosban, a Dózsa György úton a belváros irányába közlekedett, majd a Szórád Márton úton található kereszteződésben a Piac tér irányába jobbra fordult. A gépjármű sofőrje kanyarodási manővere során nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki - a kijelölt kerékpárúton - a Szórád Márton úton a 6-os számú főút irányába közlekedett, és elsodorta őt. A kerékpáros az ütközés következtében megsérült.  A gépkocsi vezetője az ütközést követően adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

1

 

2

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555 -111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.