Eltűnés miatt keressük Dobó Istvánnét

2019. 05. 26., v - 00:25
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli nő megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/157/325/2019. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 73 éves Dobó Istvánné (Rabb Mária) eltűnésének ügyében.
A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a nő 2019. május 24-én délelőtt szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról.
Dobó Istvánné 165-170 centiméter magas, kissé molett, haja ősz, sima, félhosszú, bőre nagyon fehér, arcán öregségi szeplők láthatók, szeme színe zöld, szemüveget hord.
Eltűnésekor egy háromnegyedes sötétbordó, felirat nélküli kabátot, püspöklila plüss kalapot és fekete tépőzáras félcipőt viselt. Magával vitte személyes iratait és egy szürke sporttáskát.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő a vonaton

Egy Lőkösházánál belépésre jelentkező nemzetközi gyorsvonaton bújt meg egy szír férfi. A határrendészek megtalálták és előállították.

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.