Eltűnés miatt keressük Jobbágy Józsefet

2019. 02. 12., k - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130-157/241/2018. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó budapesti 50 éves Jobbágy József eltűnése ügyében.

A férfi 2018. májusában a XIII. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Jobbágy Józsefet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.

 

Három elfogatóparancs

A Debreceni Törvényszék által többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Szerepen.