Felismeri a falfirkálót?

2021. 10. 21., cs - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az I. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható falfirkálót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitánysága 01010/557/2021. bűnügyi számon rongálás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. október 13-án 0 óra és 3 óra között Budapest I. kerületében egy templom, valamint több ház falára falfirkát festett.

 

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Most őket vitték

A nagykátai rendőrök elfogták azt a három tápiószecsői férfit, akik a gyanú szerint gépkocsikat loptak, házakba és üzletekbe törtek be. Mindent vittek, ami mozdítható, ami nem volt az, ahhoz trélert hívtak.

 

Baleset az M43-as autópályán

Személyi sérüléses közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Csanádpalota felé vezető oldalán, Szeged közelében.

 

Üres kézzel

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.