Három értékes napszemüveget is ellopott

2021. 06. 26., szo - 06:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai nyomozók keresik a fényképen látható nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1149/2021. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2021. május 21-én 17 óra 20 perc körül bement egy X. kerületi bevásárlóközpontban lévő optikai üzletbe, ahonnan három napszemüveget a táskájába tett, majd fizetés nélkül távozott. A három szemüveg értéke több mint 200 ezer forint.

 A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.