Játékkonzolokat loptak, keressük őket

2018. 01. 13., szo - 14:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/93/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján két ismeretlen férfi 2018. január 11-én 14 óra körül egy Bajcsy-Zsilinszky úti üzlet előteréből ellopott két játékkonzolt.

Az egyik férfi körülbelül 30-35 év körüli, kopasz, szakállas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete cipőt, kék farmernadrágot és kék kapucnis kabátot viselt.

Társa, 20-28 év körüli rövid hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor barna cipőt és fekete kabátot viselt.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételeket készített.

123

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.