Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

2019. 05. 20., h - 15:26
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség egy pécsi baleset kapcsán.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02801/1232/2019 szabálysértési számon folytat eljárást egy közlekedési baleset miatt, amely Pécsett, az Aidinger János út és a Kodolányi János utca kereszteződésében történt 2019. május 9-én 18 óra 22 perckor. A baleset úgy következett be, hogy egy személygépkocsi nekiment egy villanyoszlopnak, és kidöntötte azt.        

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán (Pécs, Alsómalom utca 7.).   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.