Keressük a kerékpár tulajdonosát

2020. 06. 06., szo - 07:30
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érkerti rendőrök várják a képen látható bicikli tulajdonosának a jelentkezését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse 15010-136/454/2020. ügyszámon folytat szabálysértési eljárást két nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2020. május 8-án az esti órákban a nyíregyházi vasútállomás mellett található élelmiszerbolt parkolójából eltulajdonítottak egy lezáratlanul hagyott Mountain Bike típusú kerékpárt. A rendőrök az elkövetőket a lopott kerékpárral együtt a nyíregyházi vasútállomáson elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A lefoglalt kerékpárról képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy a képen látható bicikli tulajdonosa jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsén (4400 Nyíregyháza, Damjanich utca 4-6.), vagy hívja a 06-42-524-600-as hívószámot, illetve a 112-es központi segélyhívót. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos előzés a Tisza-hídon

Egy motoros előzésközben nekihajtott egy autónak a Tisza-hídon, Tiszaújváros és Polgár között. A motorkerékpár utasa a helyszínen az életét veszítette.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.