Letépte a nyakláncát

2019. 08. 13., k - 14:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt, akiről a térfigyelő kamera több felvételt is készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/1907/2019. bűnügyi számon lopás bűntett miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 8-án 10 óra 45 perc körül Budapest X. kerületében, a Liget téren az eddig ismeretlen férfi letépte egy nő nyakláncát, majd elfutott vele.

A feltételezett elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételt készített, a férfi 25-30 év körüli, 175 centiméter magas, vékony testalkatú.

 

 

 

A Budapesti Rendőrfőkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.