Lopás miatt keressük őket

2018. 05. 23., sze - 11:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újpesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a két nő és a férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága 01040/819/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. április 25-én 15 óra körül egy IV. kerületi utcában egy nő megszólított egy idős hölgyet, beszélgetni kezdtek, majd felmentek a megszólított nő lakásába, ahol az elkövető készpénzt valamint egy biztosítási kártyát lopott el a sértettől. Pár nap múlva 2018. április 29-én 7 óra 30 perckor ezúttal egy nő és egy férfi kereste fel a sértettet, és magukat rendőrnek kiadva azt állították, hogy elfogták a korábbi lopás elkövetőjét. Az idős nő beengedte őket a lakásba, ahol a sértett figyelmét elterelve pénzt és ékszereket loptak el.

Az elkövetőkről felvételek készültek.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható két nőt és a férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.