Lopás miatt keressük őket

2018. 05. 23., sze - 11:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újpesti rendőrök a lakosság segítségét kérik a két nő és a férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága 01040/819/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. április 25-én 15 óra körül egy IV. kerületi utcában egy nő megszólított egy idős hölgyet, beszélgetni kezdtek, majd felmentek a megszólított nő lakásába, ahol az elkövető készpénzt valamint egy biztosítási kártyát lopott el a sértettől. Pár nap múlva 2018. április 29-én 7 óra 30 perckor ezúttal egy nő és egy férfi kereste fel a sértettet, és magukat rendőrnek kiadva azt állították, hogy elfogták a korábbi lopás elkövetőjét. Az idős nő beengedte őket a lakásba, ahol a sértett figyelmét elterelve pénzt és ékszereket loptak el.

Az elkövetőkről felvételek készültek.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható két nőt és a férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.